News

13.05.2019 - Bulletin 1 voor Naposta 2020 nu verkrijgbaar

(wm) De laatste grote nationale postzegelbeurs van de Duitse bond (BDPh), die al tientallen jaren bekend staat als NAPOSTA, vond plaats in 2009, samen met IBRA 2009 in Essen. Deze keer gaat een editie van de NAPOSTA een jaartje eerder van start, vooraf aan de Internationale Postzegelbeurs (IBRA), die voor 2021 staat aangekondigd. Dit is hoofdzakelijk gedaan om met name Duitse exposanten de kans te geven zich te kwalificeren voor de later plaatsvindende IBRA 2021. De NAPOSTA vindt plaats van 20 tot 23 augustus 2020 in de Ohrelandhalle in Haldensleben, die plaats biedt aan ongeveer kaders. Het gaat om een locatie die in het verleden zijn waarde heeft bewezen, net als het organisatiecomité onder leiding van BDPh-president Alfred Schmidt, die samen met zijn collega’s hard aan het werk is om van de beurs een succes te maken en alle bezoekers een bijzondere filatelistische ervaring te geven.
Bulletin nummer 1 is nu beschikbaar en geeft geïnteresseerde exposanten een overzicht van de (bijzonder gunstige voorwaarden), te weten 28 euro voor een meervoudig kader of voor een inzending in de literatuurklasse. Een kader in het 1-kaderdeel kost 38 euro. Literatuurexposanten behoeven slechts één exemplaar ter beoordeling in te dienen. Op aanvraag (en na het bedrag voor porto en verpakking te hebben betaald kunt u uw inzending ook teruggestuurdkrijgen.
Geïnteresseerden kunnen Bulletin 1 downloaden op de website www.naposta.de. De sluitingsdatum voor het indienen van uw deelnameformulier(en) is 29 februari 2020.


BDPh-voorzitter Alfred Schmidt - de foto toont hem tijdens zijn welkomstwoord op AeroBerlin op 25 april 2019 – zal de Duitse exposanten volgend jaar op NAPOSTA 2020 welkom heten (foto: Wolfgang Maassen).