News

04.03.2019 - Tentoonstellingscatalogi STOCKHOLMIA 2019 nu in de voorverkoop

(wm) De tweetalige website (Duits/Engels) www.stockholmia2019catalogues.com is sinds 1 februari 2019 actief. Dankzij de site kan iedereen die geïnteresseerd is in STOCKHOLMIA 2019 de beide catalogi voor het evenement vooraf bestellen en direct met PayPal of creditcard betalen. De uitlevering van de catalogi begint op de dag van hun eerste openbare presentatie, op 11 april 2019 in Londen.
De zogenoemde tentoonstellingscatalogus (deel 1) omvat 432 pagina's in groot formaat, de bibliotheekcatalogus (deel 2) 336 pagina's. De catalogi zijn afzonderlijk verkrijgbaar tegen een prijs van 20 euro per stuk in een soft cover-uitvoering (speciale prijs - 35 euro - als u de twee delen ineens bestelt). Gebonden exemplaren zijn beperkt beschikbaar; een hardcover-set kost 75 euro. Talrijke gerenommeerde filatelisten uit verschillende landen een bijdrage geleverd in de vorm van vele gespecialiseerde artikelen die hier voor het eerst worden gepubliceerd. Natuurlijk worden ook de exposanten van postzegels en literatuur met hun tentoongestelde stukken, de Erehof, de speciale shows en activiteiten in detail besproken.
Wie op verzendkosten wil besparen - alle catalogi worden vanuit Duitsland verstuurd - heeft de mogelijkheid om ze direct (of na bestelling per e-mail bij faktura@philcreativ.de) te kopen op de Nationale Tentoonstelling in Gouda (18-20 april 2019, stand van Corinphila Veilingen), op 4 mei in Bonn (Haus der Philatelie und Postgeschichte), op de Internationale Postzegegelbeurs Essen (9-11 mei 2019) of op de stand van Phil*Creativ Verlag. Phil*Creativ Verlag produceerde de catalogi voor STOCKHOLMIA 2019 en is de officiële distributeur van deze catalogi voor de tentoonstelling. Meer informatie: w.maassen@philcreativ.de).