News

17.03.2017 - Roland Seger: nieuwe CEO van Liechtensteinische Post AG

(lpag) De Raad van Bestuur van de Liechtensteinse posterijen heeft de huidige directeur financiën, Roland Seger, benoemd tot opvolger van de deze maand vertrekkende CEO van het bedrijf, Peter Beck. De 45-jarige Seger werkt sinds mei 2016 bij Liechtensteinische Post AG; hij zal zijn nieuwe taak per 17 maart a.s. opnemen.
In een intensief selectieproces toetste de Raad van Bestuur van de Liechtensteinse posterijen verschillende kandidaten. Uiteindelijk lukte het een keus te maken die goed aansluit bij strategische doelstellingen van de onderneming: de Raad deelt mee bijzonder verheugd te zijn dat de vacature nu zal worden vervuld door een hoog gekwalificeerde kandidaat.
Roland Seger kan dankzij het vervullen van functies in diverse internationaal succesvolle bedrijven bogen op een jarenlange bestuurlijke ervaring. Hij heeft, zo zegt de Raad van Bestuur, in de afgelopen maanden al een belangrijke bijdrage aan de verdere stabilisatie van Liechtensteinische Post AG en aan de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf. Hij wordt mede daardoor bij uitstek geschikt geacht voor de functie van Chief Executive Officer.